Na Mednarodni dan študentov podelili priznanje Naj tutor 2017

Na Mednarodni dan študentov, ki je potekal 17. novembra je Študentska organizacija Slovenije na slavnostni akademiji podelila priznanja za naj študenta in študentko 2017 ter naj tutorja in tutorko 2017. Ponosni in veseli smo, da sta priznanje iz vrst tutorjev prejela naša študenta tutorja.

Nuša Flisar, tutorka za geografijo, opravlja svoje poslanstvo drugo leto in sodi med najbolj vestne, odgovorne, dostopne ter aktivne tutorje iz vrst tutorjev Filozofske fakultete. Študenti jo imajo radi, njeno delo in sodelovanje hvalijo tudi člani oddelka, prav tako pa na sestankih in dogodkih izkazuje izjemno predanost tutorskemu delu. 

Igor Peras, tutor za psihologijo, je v vlogi tutorja tretje leto. V lanskem študijskem letu je prejel tudi posebno pohvalo projekta Tutorstvo ŠOUM za svoja vestna poročila. Odlikujejo ga natančno, skrbno in vestno opravljanje dela, prav tako pa zaradi področja študija pomembno vpliva na skupinsko dinamiko ter skrbi za odlično vzdušje v tutorski ekipi.

Tudi priznanje za naj študentko je odšlo v roke študentke Filozofske fakultete, Maje Lamovšek, ki je vsestransko aktivna študentka, ki ji ne zmanjka energije.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in želimo obilo uspeha! Nuša in Igor, hvala, ker vztrajata z nami, tutorska ekipa je tudi zaradi vaju boljša, študenti pa v odličnih rokah :)