TUTORSKE PRIPRAVE 2021

Kot vsako leto do zdaj, so se tudi letos izvedle tutorske priprave, ki so namenjene temu, da tutorji pomagajo pripraviti študente na prihajajoče izpitno obdobje. 22.1.2021, so bile izvedene priprave za dva predmeta in sicer za predmet UVOD V EKONOMIJO IN MIKROEKONOMIJO, te so bile namenjene programu UN, ter za predmet OSNOVE EKONOMIJE, ki pa so bile namenjene programu VS.

Zaradi trenutne situacije pandemije, smo bili tutorji primorani izpeljati priprave v okviru spletne platforme MS Teams, to pa se je na naše veliko presenečenje izkazalo za celo boljšo opcijo. Skupno število udeležencev obeh terminov, je namreč preseglo 170, kar predstavlja abosluten rekord. Tako dober odziv, nam je tutorejm dal le še več samozavesti in motivacije, da pripravimo še več takšnih priprav.

Verjamemo, da so te študentom v pomoč, prav tako pa jim omogočijo, da se v teh pandemskih časih malo zbližajo, si med sabo podajo vprašanja in odgovore, ter tako skupaj, močnejši in samozavstnejši zakorakajo v nov semester. Ker pa vemo, da to nista edina predmeta, pri katerih študentje mogoče potrebujejo dodaten »boost«, tutorji že pridno pripravljamo načrt, za organizacijo priprav ostalih predmetov, za naslednji semester.