PF

Pravna fakulteta

Na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru deluje dobro uveljavljen tutorski sistem, v katerem poleg učiteljev tutorjev sodelujejo tudi tutorji študenti. V okviru študentskega tutorstva se izvaja: Uvajalno tutorstvo, katerega bistvo je pomoč in podpora študentom prvega letnika – brucem. Študentom tutorji pomagajo, da se lažje vpeljejo v študij na Pravni fakulteti, jim pomagajo pri njihovih pričetkih učenja, svetujejo pri izbiri literature, aktivnostih v okviru predavanj.

Predmetno tutorstvo pri predmetih, ki so zahtevnejši in/ali so pogoj za napredovanje v višji letnik. Pri teh predmetih so tutorji študentom v pomoč pri raznih vprašanjih iz teorije ter reševanju primerov. Tutorji študenti so izbrani iz vrst zglednih študentov in zato predstavljajo pravi naslov za dober nasvet. Tako bruci, kot tudi vsi drugi študenti, lahko tutorja študenta vprašate prav vse - od tega, kje je knjižnica in kako priti do kakšne predavalnice, do tega, kako se prijaviti na posamezen izpit in iz česa se zanj učiti.

Tutorji študenti so dosegljivi v času tutorskih ur, termini tutorskih ur pa se dogovarjajo sproti. Zagotovo vam bodo tutorji študenti prav vedno na voljo preko spodaj zapisanega elektronskega naslova.Tutorji študenti te vabijo, da se tutorskih ur udeležiš in se, če boš imel kakršno koli vprašanje ali težavo, obrneš nanje. Naj te ne bo strah ali sram, tudi oni so le študenti tako kot ti. Zate imajo prav posebno sporočilo: »Vprašaj, ne grizemo!«

TUTORJI

SPOZNAJTE TUTORJE PF-JA

ČLANEK  v TUTORialu

Garancija – edina rešitev?

Preberi več
ČLANEK

PROBLEMATIKA STANOVANJSKIH NAJEMNIH RAZMERIJ Z VIDIKA NAJEMNIKA

Preberi več
1 2 3