Poletna promocija tutorjev FOV

Poletje se počasi bliža, s tem pa tudi zaključek še enega študijskega leta za študente in študentke Fakultete za organizacijske vede, kar pomeni, da je za vogalom tudi drugo izpitno obdobje. Tutorji FOV smo se zato odločili, da izkoristimo to priložnost in tople sončne dni za dodatno promocijo in navezovanje stikov s študenti, ter jih tako opomnimo na našo prisotnost in delo na FOV-u. Za študente, ki pridno študirajo in stremijo k uspešnem zaključku letnika bomo kupili sladoled, ki ga bomo delili v ponedeljek 13. 5. 2019 od 10:30 do 14:30 v avli in pred Fakulteto za organizacijske vede. Poleg sladke spodbude za študij pa bomo študentom delili tudi promocijski material Tutorjev FOV, na katerem lahko študenti razberejo naše kontaktne informacije za pošiljanje povpraševanj o študiju preko spleta, kot tudi uradne ure, ko bomo tutorji fizično prisotni na fakulteti. Tutorji FOV smo namreč študentom v oporo in na voljo za pomoč pri vseh stvareh, ki se navezujejo na študij na naši fakulteti.

Vsako leto pa Tutorji FOV podamo priložnost naslednjim generacijam študentov prvih in drugih letnikov, da se tudi sami pridružijo ekipi. Torej, če ti študij na FOV ne dela večjih težav (povprečna ocena nad 8,00), bi rad/a s svojim znanjem pomagal/a drugim hkrati pa bil/a za svoje delo poplačan/a nam pošlji prijavo v kateri se na kratko opiši ter nas prepričaj, zakaj si ravno ti tisti/a, ki bo v prihodnjem študijskem letu postal/a del super ekipe Tutorjev FOV. Zaradi večjega povpraševanja pomoči s programa Inženiring poslovnih sistemov/Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov imajo študenti, ki obiskujejo ta program pri izbiri prednost. Rok za oddajo prijave je 15. maj 2019.

V primeru, da potrebuješ pomoč pri študiju, se želiš prijaviti na razpis za tutorja FOV ali pa naš želiš le bolje spoznati nam piši na tutor.fov@soum.si ali pa se oglasi na tutorskih urah vsako sredo od 10:45 do 14:00 v kletnih prostorih FOV-a.

Vaši Tutorji FOV 😊