DECEMBRSKA ŠOLA V REŠEVANJA ŠTUDIJE PRIMERA – CASE STUDY

V prvem tednu praznično razpoloženega meseca so se naši študentje namesto prižiga lučk po večini mest, udeležili tekmovanja iz študije primera. Gre za tekmovanje katerega pogled je usmerjen na iznajdljivost udeležencev kot tudi ohranitev hladnih misli v vročih, kritičnih trenutkih zaradi pomanjkanja časa. Študente spodbuja, da pogled usmerijo v vode poslovanja.

Letošnja tema je bila 5-zvezdična izkušnja v mestu Kranj, Fakulteta za organizacijske vede pa je pri izpeljavi dogodka sodelovala s Turistično informacijskim centrom Kranj. Tekmovalci so se ne vedoči teme natečaja že v ponedeljek in torek udeležili predavanj o pripravi prezentacije, predstavitve ocenjevalcev in komisije, o iskanju podatkov na internetu in ostalih tem povezanih s pripravo na čim boljši rezultat. O temi so bili obveščeni šele v torek, kar je pomenilo, da jim je za iskanje najboljše rešitve ostalo le še tri dni.

Rezultati vsake skupine so bili znani že na dan dogodka tekmovanja v petek, najboljši dve izmed petih skupin pa se bosta udeležili tudi mednarodnega tekmovanj v študiji primera, ki bo potekalo februarja v Portorožu.

 

Več v spodnji galeriji: 

Predstavitev primera.

Komisija.

Predstavitev problema.

Ekipa.

Vsi udeleženci.