38. MEDNARODNA KONFERENCA V PORTOROŽU

Pretekli teden je Fakulteta za organizacijske vede organizirala 38. mednarodno konferenco v Portorožu z naslovom: ''Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije'' (20. 3. 2019 – 22. 3.2019).

Prvi dan, po slovesni otvoritvi konference, so potekala številna predavanja z odličnimi govorci ter mednarodno tekmovanje v študiji primera (case study), v sodelovanju s podjetjem Valtex & Co. Fakulteto za organizacijske vede sta zastopali dve ekipi.

Ekipa FOV2, s člani Patrik Arh, Matija Jerin, Maruša Podbevšek in Anja Vidmar, je dosegla odlično 2. mesto, ter s svojo inovativno rešitvijo navdušila tako predstavnika podjetja, kot tudi ostale člane komisije. Vsem ekipam iskreno čestitamo!

Drugi dan konference so potekale predstavitve prispevkov po sekcijah in predavanje z naslovom: ''Meritve – temelj zagotavljanja odličnih proizvodov in storitev'' in ''Vpliv upravljanja organizacijskega učenja in managementa znanja na sodobne organizacije''. Pozno popoldan pa je potekal tudi družabni dogodek na turistični kmetiji Mahnič z degustacijo vin.

Zadnji dan konference so prav tako potekale predstavitve prispevkov po sekcijah in predavanje z naslovom: ''Zaposleni 4.0 Kakšni so izzivi in dobre prakse v sodobnem HR okolju?''. Za zaključek konference pa je bilo podeljeno tudi priznanje za najboljši prispevek konference 2019 soavtorju in udeležencu konference dr. Vincenzu Uli.

Celotna konferenca je potekala v pozitivnem in strokovno naravnanem duhu, zato se že veselimo udeležbe na prihodnji, 39. konferenci v Portorožu, ki bo potekala 25.3.2020 do 27.3.2020. Se vidimo!